Tandprothetische Praktijk Michiel Roebroek Den Haag in 's-Gravenhage
Heures d'ouverture
- Lundi
- 08:30 - 17:00
- Mardi
- 08:30 - 17:00
- Mercredi
- 08:30 - 17:00
- Jeudi
- 08:30 - 17:00
- Vendredi
- 08:30 - 17:00
Options pour modifier tes données
Die Seite "Tandprothetische Praktijk Michiel Roe..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.
Tandprothetische Praktijk Michiel Roebroek Den Haag Prestataires de fitness et de santé
De Genestetlaan 247
2522 LJ
's-Gravenhage
Description
Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek is dé specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitstekend passende protheses. Lachen, bijten en kauwen zijn voortaan dingen die u vol overgave, zonder er bij na te denken, doet.
Naast het aanmeten en vervaardigen van protheses kan Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek u helpen met uw bestaande prothese indien:
- er pijnklachten zijn;
- uw prothese los zit;
- uw gezicht is veranderd;
- uw prothese (regelmatig) breekt;
- er andere problemen zijn met uw prothese.
Blijf er niet mee rondlopen, maak een afspraak voor een vrijblijvend advies op maat.
Als u geen tanden of kiezen meer heeft - boven en/of onder - komt u in aanmerking voor een volledige gebitsprothese, ook wel kunstgebit genoemd. U wilt natuurlijk een prothese die bij uw persoonlijkheid past. Tandprothetische praktijk Michiel Roebroek zoekt samen met u naar het soort tanden, de kleur en vorm die voor u het meest geschikt zijn. Uw prothese kan op deze manier zo worden vervaardigd, dat hij een deel van uzelf wordt.
Het maken van een gebitsprothese verloopt in zes zorgvuldige stappen; het is niet één keer happen en klaar! U komt zes keer in onze praktijk: per afspraak wordt één van de onderstaande stappen uitgevoerd. In sommige gevallen is het mogelijk één extra lange afspraak te plannen voor de eerste drie stappen.
Implantaten
Door het slinken van het kaakbot kan een prothese los gaan zitten; het heeft niet meer voldoende houvast op de kaak. Een loszittende prothese is hinderlijk met eten en spreken en de drager kan er erg onzeker van worden.
Sinds enige tijd is het mogelijk om op relatief eenvoudige wijze implantaten in de kaak aan te brengen, waarop het gebit simpelweg wordt vastgeklikt.