Environs

De Laatste Eer Uitvaartvereniging in Andijk

Logo de De Laatste Eer Uitvaartvereniging
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "De Laatste Eer Uitvaartvereniging" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

De Laatste Eer Uitvaartvereniging Prestataire de services

Ibislaan
1619 VP Andijk

Description

Wij zijn een uitvaartvereniging die samen met semi-vrijwilligers en uitvaartbegeleid(st)ers uitvaarten begeleiden en verzorgen. Dit doen wij integer en met passie voor alle gezindten, leden en niet- leden, zonder winstoogmerk. Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers, zoveel mogelijk vertegenwoordigd vanuit de diversiteit van de Andijker bevolking. Eenmaal per jaar is er de ledenvergadering waar inzicht wordt gegeven in de financiën, een terugblik wordt geworpen over het afgelopen jaar en vooruit wordt gezien. Wensen Iedere uitvaart is anders, iedere uitvaart vraagt om een andere aanpak. Ons doel is ruimte te geven voor een passend afscheid met respect voor een ieders verschillende waarden en/of overtuigingen. Ruimte voor wensen. Van een afscheid met veel eigen inbreng en door ons begeleid tot een meer door ons verzorgde uitvaart. Uitvaartcentrum Uitvaartvereniging De Laatste Eer Andijk beschikt over een eigen uitvaartcentrum aan de Ibislaan 3. Het uitvaartcentrum biedt meerdere mogelijkheden voor opbaring, condoleance en gebruik van de aularuimte. Zie hiervoor “Uitvaartcentrum”. Er is mogelijkheid tot opbaren in het uitvaartcentrum zelf met afspraak voor eventuele rouwbezoeken en daarnaast zijn er 2 huiskamers, ook wel 24-uurs kamers genoemd. Met eigen sleutel heeft u dan dag en nacht toegang tot een eigen kamer waar uw dierbare is opgebaard. U kunt hier meer over zien en lezen onder “Huiskamers Rubato en Largo”.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.06.2024 13:26:24

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue