Environs
Logo de Slaets Juwelier

Heures d'ouverture

Mardi
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Mercredi
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Jeudi
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Vendredi
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00
Samedi
10:00 - 12:30
13:30 - 18:00

M Closed, Tu-Sa 10am-12:30pm, 1:30pm-6pm, Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Slaets Juwelier" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Slaets Juwelier Bijoutiers

Schuttershofstraat
2000 Antwerpen

Description

Reeds 4 generaties en meer dan 110 jaar geleden werd het juweliershuis Slaets opgericht. Van de passie en expertise van horlogemaker J.-F. Slaets en z’n echtgenote, heeft het familiebedrijf sinds 1904 nog niets verloren. In tegendeel: ruim 4 generaties later is de Antwerpse Juwelier een begrip in heel België op gebied van Zwitserse horloges (waaronder Rolex, Breguet, Omega, Cartier, …), Italiaanse en Franse juwelenmerken en natuurlijk ook eigen creaties.


Uitgebreide collectie & service

Het aanbod van Juwelier Slaets bestaat uit 40 bekende topmerken, van traditioneel tot hedendaags modern. U vindt er de meest gerenommeerde Zwitserse horlogemerken, zoals Rolex, Jaeger-LeCoultre, IWC en Hublot maar ook tal van bekende juwelenmerken, waaronder Pomellato, Chopard, en Tamara Comolli... Een team van gespecialiseerde en gepassioneerde medewerkers zal u adviseren bij het vinden van uw droomhorloge en bijstaan tijdens het kiezen van de mooiste juwelen, diamanten, parels, trouw- en verlovingsringen.

Officiële verdeler van Rolex

Juwelier Slaets is een officiële Rolex verdeler in Antwerpen. In de gerenommeerde horlogewinkel op de De Keyserlei kan u in de exclusieve Rolex Corner een uitgebreide collectie Rolex horloges ontdekken. Juwelier Slaets is eveneens een erkend Rolex Service atelier met speciaal gecertificeerde horlogemakers die garant staan voor een uitstekende service en expertise.

Persoonlijke service en ervaren atelier

Eén van de vele troeven is het erkend horlogeatelier voor tal van Zwitserse horlogemerken. Elke dag zorgen 5 ervaren horlogemakers ervoor dat uw horloge steeds in topvorm blijft. Dankzij hun jarenlange ervaring met mechanische uurwerken - die soms honderden onderdelen bevatten - kunt u met een gerust hart uw horloge voor een herstelling of onderhoudsbeurt aan hen toevertrouwen. In het juwelenatelier van juwelier Slaets worden dan weer juwelen hersteld, gereinigd, getransformeerd of zelfs speciaal voor u ontworpen.

Huis van vertrouwen

Juwelier Sl

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.05.2024 01:37:33

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue