Environs

Dierenpension De Driehoek in Dedemsvaart

Logo de Dierenpension De Driehoek

Heures d'ouverture

Lundi
10:00 - 11:00
Mardi
10:00 - 11:00
Mercredi
10:00 - 11:00
Jeudi
10:00 - 11:00
Vendredi
10:00 - 11:00
Samedi
10:00 - 11:00

ma t/m za: van 10.00 tot 11.00 uur en van 16.30 tot 17.30 uur voor brengen en afhalen
M-Sa 10am-11am, Su Closed (ma t/m za: v

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Dierenpension De Driehoek" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Dierenpension De Driehoek Prestataire de services

Verlengde Elfde Wijk
7701 RR Dedemsvaart

Description

Welkom bij ons dierenpension, waar liefdevolle zorg en aandacht samenkomen om uw geliefde huisdieren een thuis weg van huis te bieden. Ons pension is kleinschalig en ruim opgezet en met de uiterste zorg ingericht, in de vorm van een luxe hotel. Kwaliteit, hygiëne, liefdevolle verzorging, persoonlijke aandacht, rust en ruimte zijn begrippen die wij erg belangrijk vinden en die garant staan voor een zeer prettig verblijf van uw huisdier in ons pension. Bij ons staat het welzijn van uw harige vrienden voorop, en we streven ernaar een warme en veilige omgeving te creëren waar ze zich comfortabel voelen tijdens hun verblijf. Of het nu gaat om een welverdiende vakantie, een zakenreis of gewoon een dagje uit, wij begrijpen hoe belangrijk het is om uw trouwe metgezellen in goede handen achter te laten. Ontdek de geruststellende wetenschap dat uw huisdieren genieten van professionele zorg, aandacht en genegenheid terwijl u weg bent. Bij ons dierenpension gaan we verder dan alleen het bieden van onderdak; we streven ernaar een thuis te zijn waar uw huisdieren zich gelukkig voelen en waar u met een gerust hart afscheid kunt nemen, wetende dat ze in goede handen zijn. Alle dieren zijn bij ons van harte welkom, wij verheugen ons op hun bezoek!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.05.2024 11:41:16

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue