Environs
Logo de REBO Vastgoed groep

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 17:00
Mardi
08:30 - 17:00
Mercredi
08:30 - 17:00
Jeudi
08:30 - 17:00
Vendredi
08:30 - 17:00

Zaterdag geopend op afspraak en met open huis.
M-F 8:30am-5pm, Sa-Su Closed (Zaterdag geopend op afspraak en met open huis.)

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "REBO Vastgoed groep" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

REBO Vastgoed groep Agences immobilières

Wilhelminaweg
6951 BM Dieren

Description

REBO Woningmakelaars biedt advies en assistentie bij de koop, verkoop, (tijdelijke) huur en verhuur van huis, appartement of garage. Wij hebben een groot woningenbestand en veel kennis van de regionale woningmarkt. Daardoor weten we niet alleen wat er te koop ís, maar ook wat er te koop kómt. U kunt ook bij ons terecht voor:

• Gratis waardebepaling, om de vraagprijs te bepalen
• Taxatie (ook second opinion), als onderbouwing van de hypotheekaanvraag
• Verkoop van nieuwbouwprojecten
• Uitponding van woningcomplexen (verkoop van voormalige huurwoningen)Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten.

Erkende en gecertificeerde specialisten
Onze makelaars zijn gecertificeerd en lid van de toonaangevende Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Onze taxateurs zijn erkend en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NWWI. Daarmee is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Bovendien kunt u vertrouwen op de kennis en kunde van onze specialisten.

REBO Groep BV is een landelijk opererende en onafhankelijke vastgoedspecialist.
REBO Groep werd opgericht op 4 augustus 1974 en sinds 9 november 1992 onder leiding van de huidige eigenaren. Ons familiebedrijf is altijd onafhankelijk gebleven. Daardoor kunnen wij onze eigen, standvastige koers bepalen. Door de jaren heen is REBO gegroeid tot een bedrijf met zo'n ruim 110 medewerkers en 9 vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Laag Soeren, Utrecht (Leidsche Rijn) en Zwolle. Hoe groot we ook worden: we blijven een familiebedrijf met korte lijnen en een platte structuur.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 12.07.2024 16:45:03

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue