Environs
Logo de Thetford BV
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Thetford BV" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Thetford BV Magasins de sport et de plein air

Nijverheidsweg
4879 AP Etten-Leur

Description

Bij Thetford hebben we een passie voor kamperen en reizen. Voor het toeren met de caravan of camper, het kamperen in tenten en het recreëren op het water met een boot. Innovatieve marktleider Thetford staat al meer dan 40 jaar garant voor zorgeloze vakanties. Wij zijn niet voor niets wereldwijd de marktleider in mobiele sanitaire systemen, koelkasten, kookapparatuur en toiletadditieven. Desondanks hebben we niet stilgezeten. We zijn voortdurend bezig met ontwikkelingen, middels interne innovaties en overnames. Interne deskundigheid is onze eerste zorg. Kwaliteit, veiligheid & het milieu We ontwikkelen toiletvloeistoffen en onderhoudsproducten in onze eigen laboratoria, en wij onderhouden onze eigen faciliteiten voor het testen van alle producten die wij op de markt brengen. We voldoen aan de strengste milieuvoorschriften. Thetford heeft een proactief milieu-, gezondheids- en veiligheidsbeleid. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd conform ISO 9001:2008. Deze certificaten vormen de basis voor de kwaliteitsstandaard die wij op al onze producten toepassen. Service & ondersteuning Bij Thetford kunt u vertrouwen op het beste advies en de beste ondersteuning. Ons uitgebreide servicenetwerk bestaat uit een groot aantal servicecentra die op vele locaties begeleiding en ondersteuning bieden. Ook online zijn we uitgebreid aanwezig en verstrekken we productinformatie, servicetools, verkooppunten en servicecentruminformatie in vele talen. Natuurlijk kunt u rechtstreeks – contact met ons opnemen. Ons klantenserviceteam zit hier om u te helpen! Eigendom Thetford BV is onderdeel van de Recreational Vehicle Group van de Dyson-Kissner-Moran Corporation, een besloten en internationale holdingcompany voor verscheidene industrieën.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 12.06.2024 20:50:42

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue