Environs

Café Restaurant De Molen in Fleringen

Logo de Café Restaurant De Molen

Heures d'ouverture

Lundi
15:00 - 22:00
Mardi
15:00 - 22:00
Jeudi
11:00 - 22:00
Vendredi
11:00 - 22:00
Samedi
11:00 - 23:00
Dimanche
10:00 - 22:00

M-Tu 3pm-10pm, W Closed, Th-F 11am-10pm, Sa 11am-11pm, Su 10am-10pm

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Café Restaurant De Molen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Café Restaurant De Molen Restaurants

Ootmarsumseweg
7666 NB Fleringen

Description

Dit familiegerichte etablissement ontleent zijn naam aan de bijzondere locatie dichtbij de windkorenmolen Frielink. Achter het etablissement bevindt zich eveneens de toeristische attractie Havezathe Herinckhave. Vanaf deze plek kunt u genieten van schitterende wandel- en fietspaden die u langs de watermolen van Havezathe, het Almelo-Nordhornkanaal of de Kroezeboom leiden. Dit biedt u de kans om optimaal te genieten van de wonderschone natuur die deze regio rijk is.

Café-restaurant “De Molen” beschikt over zalen voor zowel intieme bijeenkomsten als grote festiviteiten, met een capaciteit tot 250 gasten, alsook voor vergaderingen en trainingen. Het familiebedrijf heeft een reputatie opgebouwd met zijn uitstekende keuken en hartelijke service.

Daarnaast is “De Molen” uw go-to voor salades en snacks voor elke gelegenheid thuis. Wij bieden ook cateringdiensten aan, van kleinschalige bijeenkomsten tot grote evenementen, op welke locatie u maar wenst. Het is ons een genoegen om aan de wensen van elke klant te voldoen. Geeft u de voorkeur aan een feest in uw eigen tuin of op een locatie naar keuze? De catering- en partyservice van “De Molen” staat klaar om dit op uw gewenste plek te verzorgen.

Wij kunnen alle benodigdheden voor uw feest leveren, van (sta)tafels en stoelen tot biertaps, koelkasten, koelwagens, glaswerk, borden en bestek.

Voor volledig verzorgde feesten, inclusief tenten, diners, buffetten, barbecues, bediening en meer, bent u bij “De Molen” aan het juiste adres. Alles wordt uiteraard in nauw overleg en met hoge kwaliteit verzorgd.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via e-mail of telefoon. Wij zorgen ervoor dat uw speciale dag onvergetelijk wordt.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 16.08.2024 11:10:21

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Fleringen