Environs
Logo de Alrebo bvba
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Alrebo bvba" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Alrebo bvba Entreprises de construction & architectes

Oude Veldstraat
9041 Gent

Description

Bent u van plan een totaalrenovatie uit te voeren of wilt u enkel één van uw kamers een opfrisbeurt geven? Doe dan beroep op een vakman. Alrebo is uw specialist in renovatiewerken in de regio Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Alrebo stelt vakmanschap, persoonlijke service en kwaliteit voorop. Uw oude badkamer of keuken wordt probleemloos en in een mum van tijd omgetoverd tot een prachtige nieuwe kamer. Ik ben gespecialiseerd in gyprocwerken, bezettingswerken en het plaatsen van vloeren en wandtegels. Door mijn jarenlange ervaring beheers ik alle verschillende isolatietechnieken en heb ik kennis van alle verschillende materialen die de dag van vandaag aanwezig zijn op de markt. Neem contact op met Alrebo voor meer informatie over onze diensten!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 10.07.2024 23:08:22

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue