Environs

Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl in Goes

Logo de Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 19:00
Mardi
13:00 - 20:30
Mercredi
09:00 - 18:00
Jeudi
09:00 - 12:00

M 9am-7pm, Tu 1pm-8:30pm, W 9am-6pm, Th 9am-12pm, F-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Praktijk voor integratieve Psychother..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Praktijk voor integratieve Psychotherapie Ingrid vd Kuijl Prestataire de services

Buys Ballotstraat
4462 AR Goes

Description

Sinds 1994 heb ik een eigen praktijk voor psychotherapie, nadat ik mijn opleiding Transformatie Psychologie had afgerond. De eerste 5 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het werken met Voice Dialogue. Daarnaast ben ik intensief gaan werken met mensen met ME (vermoeidheidsklachten).

In 1999 ben ik de opleiding voor hypnotherapie begonnen. Een specialisatie binnen de Hypnotherapie vormt het begeleiden van mensen met PDS (prikkelbare darm syndroom). Vanaf 1994 heb ik div. korte workshops en/of cursussen gevolgd en gegeven en ben verbonden geweest als assistent docent en supervisor bij het Instituut Transformatie Psychologie en werkzaam geweest als leertherapeut bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (2004 tot 2011).

Cliënten met lichamelijke klachten boeien mij omdat veel somatische en chronische ziekten gevoed worden door de geest. De basis van mijn werk bestaat dan ook uit het werkelijk geïnteresseerd zijn in "de mens" en de balans tussen lichaam en geest te helpen herstellen. Ieder mens is uniek en zo is het ook met de klachten. Bij het contact met cliënten vormt een persoonlijke benadering en het creëren van veiligheid en vertrouwen de basis voor een goede samenwerking.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 01.07.2024 14:43:35

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue