Environs

Dorenbos Architekten in Gytsjerk

Logo de Dorenbos Architekten
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Si tu es propriétaire de ce commerce, tu peux modifier les données de cette inscription.

Pour pouvoir modifier les données de ce commerce, tu dois le reprendre dans ton compte.

S'inscrire et reprendre une activité

Dorenbos Architekten Entreprises de construction & architectes

Trynwâldsterdyk
9061 DB Gytsjerk

Description

Dorenbos Architekten is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en realiseren van diverse bouwprojecten. Hier zijn enkele van de activiteiten en diensten die zij waarschijnlijk aanbieden:

Architectonisch Ontwerp: Ze bieden expertise in het ontwerpen van gebouwen, variërend van woningen en appartementencomplexen tot commerciële gebouwen en openbare voorzieningen.

Bouwtechnisch Advies: Dorenbos Architekten kan betrokken zijn bij het geven van bouwtechnisch advies, inclusief haalbaarheidsstudies, bouwvoorschriften en bouwtechnische details.

Projectmanagement: Ze kunnen optreden als projectmanager tijdens de verschillende fasen van een bouwproject, inclusief ontwerp, planning, uitvoering en oplevering.

Duurzaamheid en Milieu: Het bureau kan zich richten op duurzaam ontwerp en bouwpraktijken, waaronder energie-efficiëntie, gebruik van duurzame materialen en LEED-certificering.

Interieurontwerp: Mogelijk bieden ze ook interieurontwerpdiensten aan, waarbij ze het ontwerp van de binnenruimtes integreren met het algehele architectonische concept.

Dorenbos Architekten streeft ernaar om innovatieve en functionele ontwerpen te leveren die voldoen aan de behoeften en verwachtingen van hun klanten, met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek in de architectuur.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 06.09.2024 06:40:36

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Gytsjerk