Environs

Yarden Crematorium Haarlem in Haarlem

Logo de Yarden Crematorium Haarlem

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 16:30
Mardi
09:00 - 16:30
Mercredi
09:00 - 16:30
Jeudi
09:00 - 16:30
Vendredi
09:00 - 16:30

Eventueel zaterdag telefonisch bereikbaar

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Yarden Crematorium Haarlem" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Yarden Crematorium Haarlem Prestataire de services

Vergierdeweg
2026 BJ Haarlem

Description

Welkom bij Crematorium Haarlem

Mensen zijn vandaag de dag steeds bewuster bezig met het voorbereiden van het afscheid van hun leven. Dat geldt ook voor het afscheid van hun dierbaren. Meer en meer wordt de voorkeur gegeven aan een persoonlijke invulling van de rituelen die bij een passend afscheid horen. Crematorium Haarlem geeft u de ruimte om uw wensen zoveel mogelijk te vervullen. Mede door het bijzondere gebouw zijn wij daartoe ook vrijwel altijd in staat.

Crematorium Haarlem vindt u aan de Vergierdeweg 271 in Haarlem-Noord op de vanouds bekende begraafplaats Akendam (de vroegere Noorderbegraafplaats). Het zeer lichte en open gebouw harmonieert met de rustieke dennenbomen rondom en het groen van de beide prachtige begraafplaatsen aan weerszijden van de weg.

Midden in het unieke gebouw ligt een grote binnentuin die doet denken aan een middeleeuwse kloostertuin. De overdekte rondgang rondom de tuin verbindt in een soort ritueel alle onderdelen van de uitvaart: de ontvangstruimte, de aula, de crematieruimte zelf, de koffiekamers en het columbarium.

Uniek is de mogelijkheid, dat nabestaanden tijdens de plechtigheid zelf de kist naar de crematieruimte begeleiden en ook het begin van het crematieproces bijwonen.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 29.09.2024 01:47:12

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Haarlem