Environs

Eline Blom - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapie en Relatietherapie in Haarlem

Logo de Eline Blom  - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapie en Relatietherapie

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 17:00
Mardi
09:00 - 13:00
Mercredi
19:30 - 21:30
Jeudi
19:30 - 21:30
Vendredi
09:00 - 17:00
Samedi
10:00 - 13:00
Dimanche
00:00 - 23:59

M 9am-5pm, Tu 9am-1pm, W-Th 7:30pm-9:30pm, F 9am-5pm, Sa 10am-1pm, Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Eline Blom - Speelruimte Haptonomie ..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Eline Blom - Speelruimte Haptonomie - Haptotherapie en Relatietherapie Prestataires de fitness et de santé

Zaanenstraat
2022 CP Haarlem

Description

Heb je een moeizame relatie, last van een verbroken relatie of lukt het je niet een partner te vinden? Ik begeleid en inspireer singles en stellen, samen of alleen, goed te zijn in liefdesrelaties. Mijn naam is Eline Blom en ik ben haptotherapeut en relatietherapeut, getrouwd en heb een zoon. Mijn cliënten omschrijven mij als liefdevol, geduldig en betrokken. Het is mijn missie dat meer mensen goed in hun relatie zijn, zodat liefde in deze wereld alle ruimte krijgt. Hoe wordt je goed in je relatie? Deze 3 dingen zijn essentieel: 1. liefdevol zijn 2. authentiek communiceren 3. seksuele wisselwerking. Relatieproblemen ontstaan als je een of meerdere van deze punten niet meer kunt opbrengen. Een client: "Ik kwam bij Eline met de wens om meer verbinding en liefde te ervaren in de relatie met mijn man. De sessies hebben mij meer laten voelen hoe onze interactie is en hoe we vaak elkaar niet bereiken. Door specifieke oefeningen en feedback heb ik meer verbinding en zachtheid ervaren tussen ons." In mijn begeleiding werken we aan herstel van vertrouwen, authenticiteit en seksualiteit. Je kunt echt iets veranderen, door het anders te doen. Daarom doen we naast gesprekken altijd ervaringsgerichte oefeningen, waaronder aanraken. Hierdoor ga je ervaren hoe je je werkelijk voelt en hoe je dingen in de liefde op een andere manier kunt aanpakken. Speciaal voor singles heb ik een online training 'Klaar voor een nieuwe relatie'. Een client: "Vlak nadat we samen besloten dat de therapie voldoende handvatten had gegeven, mocht ik ook voor het eerst ervaren dat intiem contact met iemand op een liefdevolle manier hartstikke mogelijk was. Heel bijzonder!" Door mijn begeleiding voelen mensen weer zelfvertrouwen. Hierdoor maken ze keuzes die ze daarvoor niet durfden te maken. Soms betekent dat meer investeren in de huidige relatie, soms betekent dat afscheid van elkaar nemen. Een client: "Ik ben bij Eline geweest voor therapie met mijn vrouw samen.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 01.10.2024 17:55:39

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Haarlem