Environs

Carin van den Tillaar Pianolessen in Heiloo

Logo de Carin van den Tillaar Pianolessen

Heures d'ouverture

Lundi
13:00 - 20:00
Mardi
13:00 - 20:00
Mercredi
09:30 - 18:00
Jeudi
09:30 - 18:00
Vendredi
09:30 - 12:00

M-Tu 1pm-8pm, W-Th 9:30am-6pm, F 9:30am-12pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Carin van den Tillaar Pianolessen" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Carin van den Tillaar Pianolessen Cours et formation

Vrieswijk
1852 VJ Heiloo

Description

Ontdek de vreugde van pianospelen - ook zonder ervaring! Heeft pianospelen altijd al tot uw verbeelding gesproken? Laat mij u begeleiden op uw muzikale reis! Samen verkennen we melodieën die u aanspreken, en dit alles op een speelse manier. U leert niet alleen de techniek en noten, maar ook het plezier van muziek maken. We staan open voor diverse muziekstijlen, van klassiek tot pop, en van musical tot jazz. Mijn aanpak is persoonlijk en aangepast aan uw unieke talenten en voorkeuren, wat zorgt voor ontspannen en effectieve lessen. Voor de gevorderde pianisten die hun vaardigheden willen aanscherpen: ik bied de ondersteuning die u nodig heeft om uw techniek te verfijnen, uw interpretatie te verbreden en uw muzikale expressie te verdiepen. Zoekt u naar nieuwe inspiratie of een duwtje in de goede richting? Ik ben hier om u te helpen. Muziek is voor mij een spectrum van emoties - van passie en plezier tot verdriet en ontroering. Wat is er mooier dan al deze emoties tot uitdrukking te brengen door de piano? Als u interesse heeft in pianolessen, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismakingsles. Zo kunt u mijn lesstijl ervaren en zien hoe we samen uw liefde voor muziek kunnen laten groeien.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 31.07.2024 09:40:07

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue