Environs
Logo de Ceelen Bouwbedrijf BV

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 16:30
Mardi
08:30 - 16:30
Mercredi
08:30 - 16:30
Jeudi
08:30 - 16:30
Vendredi
08:30 - 16:30

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Ceelen Bouwbedrijf BV" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Ceelen Bouwbedrijf BV Entreprises de construction & architectes

Korte Venstraat 6
5708 JP Helmond

Description

Bouwbedrijf Ceelen speelt in op uw bouwwensen! Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of een renovatie. Samen bekijken we uw eisen op het gebied van kwaliteit én financiën en wij komen van daaruit met een op maatgemaakt bouwplan. De uitvoering voldoet altijd aan de hoogste kwaliteitseisen. Wij bouwen, maar stemmen iedere stap in het hele proces duidelijk met u af.
Heeft u plannen voor nieuwbouw?
Bouwbedrijf Ceelen wil graag uw partner zijn. Een partner die open communiceert. Een partner die naar je luistert en die je kunt vertrouwen. En een partner die doet wat hij zegt.
Wij kijken naar úw eisen en úw wensen en doen er alles aan om uw droom uit te laten komen.
Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande en geschakelde woningen, winkels en bedrijfsruimtes. In iedere stijl en in iedere prijsklasse.
Bouwbedrijf Ceelen combineert moderne bouwmethoden en technieken met ouderwets vakmanschap en kwaliteit.
Heeft u plannen voor nieuwbouw? Wellicht kunnen wij u advies geven of krijgen uw plannen nog meer gestalte door een vrijblijvend gesprek.
Verbouwen blijkt een van de grootste stressfactoren te zijn. Bouwbedrijf Ceelen neemt die stress graag van u weg. Van een simpele ingreep als het plaatsen van een dakraam, een nieuw kozijn of het vernieuwen van dakpannen tot het maken van een complete badkamer, aanbouw of inrichting van een woonhuis. Van klein tot groot: wij kunnen u adviseren en u van dienst zijn.
Bij verbouwingen of onderhoud moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken. Bij Bouwbedrijf Ceelen kan alles in één hand zijn. U maakt dan maar één keer afspraken, die vervolgens ook waargemaakt worden.
Denkt u binnenkort ook een verbouwing te realiseren? .
Wat is nu eigenlijk renoveren.
Dit is het vernieuwen en of vervangen van authentieke elementen van uw pand.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 01.07.2024 06:29:31

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue