Environs

Adelmeijer Hoyng Advocaten in Maastricht

Logo de Adelmeijer Hoyng Advocaten

Heures d'ouverture

Lundi
08:30 - 17:30
Mardi
08:30 - 17:30
Mercredi
08:30 - 17:30
Jeudi
08:30 - 17:30
Vendredi
08:30 - 17:30
Samedi
00:00 - 23:59
Dimanche
00:00 - 23:59

M-F 8:30am-5:30pm, Sa-Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Adelmeijer Hoyng Advocaten" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Adelmeijer Hoyng Advocaten Avocats

Bredestraat
6211 HC Maastricht

Description

Bij Adelmeijer Hoyng Advocaten werken momenteel zeventien advocaten en enkele juridisch medewerkers en adviseurs. Daarmee behoren wij tot een van de grotere advocatenkantoren in de provincie Limburg. Wij richten ons met name op (MKB en grotere) ondernemingen, (semi-) overheden en instellingen, zowel in de profit als in de non-profit sector. Ook staan wij regelmatig particulieren bij. We hebben ruime ervaring op het gebied van onder meer ondernemingsrecht, (internationaal) contractenrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, huurrecht, onroerend goed-recht, bouwrecht, bestuursrecht, aanbestedingsrecht, verzekeringsrecht, gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, het recht van de intellectuele eigendom (IE), IT-recht, en media- en reclamerecht. Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar wij voor staan. Wij begrijpen dat de beste juridische oplossing niet altijd in het (bedrijfseconomisch) belang van een onderneming of in het (persoonlijk) belang van iemand hoeft te zijn. Wij streven ernaar niet alleen juridisch, maar ook strategisch, tactisch en financieel mee te denken. Om goed (juridisch) advies te kunnen geven, besteden wij veel aandacht aan opleiding en specialisatie. Wij specialiseren ons onder andere door het volgen van intensieve cursussen en specialisatieopleidingen. Ook zijn de meeste advocaten lid van specialisatieverenigingen. Om uw belangen ook in het buitenland te kunnen behartigen, werken wij samen met advocatenkantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 03.08.2024 07:29:29

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Catégories en Maastricht