Environs
Logo de Gool Security Van

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 17:00
Mardi
09:00 - 17:00
Mercredi
09:00 - 17:00
Jeudi
09:00 - 17:00
Vendredi
09:00 - 17:00

M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Gool Security Van" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Gool Security Van Marchés spécialisés

Brieltjenspolder
4921 PK Made

Description

Het gezicht achter Van Gool Security is Dhr. G.A.M. van Gool.
Na 25 jaar ervaring in de beveiligingsbranche, bij overheid en Particuliere Beveiligingsorganisaties, is Van Gool Security op 22-06-2000 opgericht. Inmiddels is Van Gool Security uitgegroeid tot een volwaardig, vakkundig en betrouwbare onderneming in de beveiligingsbranche.

Van Gool Security is als Particuliere Beveiligingsorganisatie ingeschreven bij het Ministerie van Justitie onder nummer ND 1183.

Met een team van gespecialiseerde en ervaren medewerkers en collega bedrijven, die met geavanceerde apparatuur kunnen werken en gebruik maken van korte communicatielijnen en moderne communicatiemiddelen, is Van Gool Security in staat een op maat gesneden beveiligingspakket aan te bieden.

Onze medewerkers zijn volledig gediplomeerd volgens de gestelde eisen van de Minister van Justitie en in het bezit van een EHBO of BHV diploma. Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig aanvullende opleidingen.

Bij Van Gool Security staan openheid, integriteit, vertrouwen evenals de menselijke benadering centraal in de cultuur en structuur van de organisatie.

Van Gool Security besteedt veel aandacht aan werving en selectie van het personeel. Goede beheersing van de Nederlandse taal, representativiteit en klantgericht werken hebben hoge prioriteit.

Van Gool Security is tevens een door ECABO erkend leerbedrijf en schenkt veel aandacht aan opleidingen en trainingen van onze medewerkers.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 26.06.2024 03:59:07

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue