Environs
Logo de Camping Frerichsoord
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Camping Frerichsoord" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Camping Frerichsoord Installations de loisirs

Katsberg
5768 RH Meijel

Description

Frerichsoord is een familiecamping waar rust en gemoedelijkheid samen gaan. Genesteld op een schiereiland omringd door het kanaal van Deurne, de Helenavaart en de Noordervaart. Met een geschiedenis van gastvrijheid die teruggaat tot 25 jaar, biedt onze 3-sterren camping een scala aan faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Of u nu kiest voor een jaarplaats of een seizoenplaats, of slechts een kort verblijf wenst, alle kampeerplekken zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals elektra, water en rioolaansluiting. Voor de visliefhebbers zijn de omliggende kanalen een paradijs vol vissoorten, met vergunningen verkrijgbaar op de camping zelf.

Naast de natuurlijke charme biedt Frerichsoord ook volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Sport- en spelactiviteiten, uitstekende sanitaire voorzieningen, inclusief faciliteiten voor minder valide gasten, en een gezellige kantine met bar waar u kunt genieten van een drankje en gezelschapsspellen, zorgen voor een verrijkende ervaring. Voor uw gemak is er een wasserette en een friture voor de avondsnacks. Bij Frerichsoord streven we ernaar om elke gast een onvergetelijke en ontspannen campingervaring te bieden.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 16.07.2024 22:25:43

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue