Environs
Logo de Riffi Auto's

Heures d'ouverture

Lundi
10:00 - 18:00
Mardi
10:00 - 18:00
Mercredi
10:00 - 18:00
Jeudi
10:00 - 18:00
Vendredi
10:00 - 18:00
Samedi
10:00 - 17:00

Buiten onze openingstijden verzoeken wij u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen.
M-F 10am-6pm, Sa 10am-5pm, Su

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Riffi Auto's" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Riffi Auto's Concessionnaires automobiles

Hogelandseweg
6545 AC Nijmegen

Description

Riffi Auto's, gevestigd in Nijmegen en is al 25 jaar actief op het gebied van in- en verkoop van occasions. Aan ervaring ontbreekt het ons daarom niet Ook zijn wij RDW erkend en richten we ons merendeels op de in- en verkoop van zowel personenauto's als bedrijfswagens. U kunt ons aanbod bekijken onder het kopje 'occasions'. Onze voorraad is uitgebreid en wisselt regelmatig. Al onze occasions kunnen worden afgeleverd met een nieuwe APK. Uiteraard is het ook mogelijk uw auto bij ons in te ruilen. Tevens kopen we ook auto's en bedrijfswagens in van diverse merken. Dus wilt u uw auto snel en betrouwbaar verkopen? Dan bent u bij Riffi Auto's aan het juiste adres. Wij bieden de hoogste prijzen en beschikken over een eigen ophaaldienst door het hele land. Mocht u vragen of meer informatie nodig hebben dan kunt u die per e-mail of telefonisch stellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de auto's van dichtbij te komen bekijken. Kwaliteit en snelle service is wat u kunt verwachten van Riffi Auto's.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 08.06.2024 21:09:36

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue