Environs

Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating in Nunspeet

Logo de Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 17:00
Mardi
08:00 - 17:00
Mercredi
08:00 - 17:00
Jeudi
08:00 - 17:00
Vendredi
08:00 - 17:00
Samedi
00:00 - 23:59
Dimanche
00:00 - 23:59

M-F 8am-5pm, Sa-Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbes..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating Entreprises de construction & architectes

Feithenhofweg
8071 XB Nunspeet

Description

Van Pijkeren BV is hét bedrijf voor bestrating en sierbestrating in Nunspeet. Of het nu gaat om de aanleg van een tuinterras, herbestraten van een project of het bestraten van de totale infrastructuur, alle disciplines zijn aanwezig. Van Pijkeren BV is een platte organisatie met korte lijnen. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en kan kwaliteit gewaarborgd blijven. Deze kwaliteit uit zich een in VCA-certificering. Opleiding, persoonlijke groei en het delen van ervaring zijn een zeer belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Zoveel mogelijk wordt ingezet op machinale bestrating om de werknemers fysiek te ontzien. Everhard van Pijkeren is zelf ook altijd te vinden op de projecten. Opdrachtgevers waarderen het altijd nakomen van gemaakte afspraken in combinatie met goede kwaliteit en een hoog werktempo. Om de werkzaamheden goed uit te voeren beschikt Van Pijkeren bv over de Tigerstone, diverse minishovels, drie vacuüm bandenstellers, twee kranen voorzien van mechanische klemmen en meerdere hulpmiddelen.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 09.07.2024 14:07:19

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue