Environs
Logo de Vis Staalbouw BV Gebroeders
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Vis Staalbouw BV Gebroeders" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Vis Staalbouw BV Gebroeders Entreprises de construction & architectes

IJsseldijk West
2935 AR Ouderkerk aan den IJssel

Description

Het familiebedrijf Gebr. Vis Staalbouw B.V. te Ouderkerk aan den IJssel is een financieel volledig onafhankelijk, metaalverwerkend productiebedrijf, dat klantspecifieke (eind)producten maakt. De smederij van toen is uitgegroeid tot een familiebedrijf met ruim 20 medewerkers. Met een succesvolle combinatie van ouderwets vakmanschap en moderne technieken.

De missie van Gebr. Vis Staalbouw B.V. is om haar klanten en werknemers tevreden te stellen met het leveren van hoogwaardige producten en dat voor een juiste prijs.
De kernwaarden om deze missie te bereiken zijn: vakmanschap, kwaliteit, snelheid, innovatie en veiligheid. Waarbij we ook het resultaat niet uit het oog verliezen. Door het inspelen op de voortdurend veranderende omgeving blijven wij nieuwe mogelijkheden benutten.
Als een van de hoofddoelen ziet Gebr. Vis Staalbouw B.V. het tot zijn taak de onderneming ervoor te laten zorgen dat de 5e generatie Vis in Ouderkerk aan den IJssel zich als een VIS aan het water zal voelen.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 02.07.2024 22:37:30

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue