Environs

Maartense Fysiotherapie & Training in REEUWIJK

Logo de Maartense Fysiotherapie & Training

Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 19:00
Mardi
09:00 - 14:00
Mercredi
08:00 - 17:00
Jeudi
08:00 - 21:00
Vendredi
08:00 - 17:00

M 8am-7pm, Tu 9am-2pm, W 8am-5pm, Th 8am-9pm, F 8am-5pm, Sa-Su Closed

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Maartense Fysiotherapie & Training" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Maartense Fysiotherapie & Training Prestataires de fitness et de santé

Reeuwijkse Poort
2811 MZ REEUWIJK

Description

Passie voor bewegen
U bent altijd in beweging: thuis, op het werk en in uw vrije tijd. Soms gaat bewegen echter niet vanzelf. In dit geval kan Maartense Fysiotherapie & Training u helpen om weer in beweging te komen en te blijven.
Bewegen is onze deskundigheid en passie.

Intake
Aan de hand van een intake en zo nodig een lichamelijk onderzoek kunnen wij samen met u bepalen hoe uw problemen met bewegen het beste opgelost kunnen worden.

Een actieve aanpak werkt!
Vaak bent u het meest gebaat bij een actieve aanpak van uw bewegingsprobleem. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat mensen hierdoor sneller herstellen. Bij Maartense Fysiotherapie & Training begeleiden wij u op deskundige wijze om weer zoveel mogelijk te kunnen doen wat u graag wilt. U krijgt daarnaast oefeningen en adviezen mee voor thuis, zodat u dagelijks, zowel thuis als op uw werk, ook zelf aan uw herstel kunt werken.

Voor iedereen een deskundig aanbod
Ons team bestaat uit all-round fysiotherapeuten die goed op de hoogte zijn van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van het bewegend functioneren van de mens. Wij nemen deel aan het Schoudernetwerk Groene Hart, een kennisnetwerk met als aandachtsgebied de schouder. En aan het Rug-netwerk, een kennisnetwerk met als aandachtsgebied de rug. Daarnaast hebben wij een aantal specialismen in huis, te weten: Sportfysiotherapie, Mulligan Concept en Medical Taping Concept.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 10.07.2024 19:21:16

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue