Environs

Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De in Roden

Logo de Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De

Heures d'ouverture

Jeudi
10:00 - 17:00
Vendredi
10:00 - 17:00
Samedi
10:00 - 17:00

De kwekerij is geopend van 1 April tot eind Oktober op Donderdag, Vrijdag en Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In juli zijn

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij ..." est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Rode Pimpernel Vaste Plantenkwekerij -Tuinontwerp De Fleuristes

Hullenweg
9301 ZD Roden

Description

Wilt u een tuinontwerp laten maken? Zoekt u een tuinontwerper in Drenthe, Groningen of Friesland? Laat mij mezelf aan u voorstellen! Ik ben Joukje Schaap, tuinontwerpster en ik run samen met mijn partner Jeroen Franssens sinds 1984 een vaste planten kwekerij, De Rode Pimpernel in Roden, Drenthe. Onze kwekerij is centraal gelegen voor de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Omdat er veel vraag was naar kleurrijke tuinontwerpen met vaste planten, en veel hoveniers niet aan deze vraag konden voldoen, ben ik na mijn opleiding aan de tuinbouwschool in Frederiksoord diverse tuinontwerp cursussen gaan volgen.

Een goed Tuinontwerp is de Basis voor een mooie Tuin! Als tuinontwerpster in Roden, onder de rook van Groningen heb ik al vele klanten naar tevredenheid aan het ontwerp van hun droomtuin geholpen. Klanten in onder andere Roden, Leek, Peize, Eelde, Paterswolde, Glimmen, Zuidlaren, Haren en Groningen kunnen daarvan getuigen. Bij mij kunt u terecht voor diverse tuinontwerpen met als specialisatie de Romantische Engelse tuin, en de Natuurlijke tuin, met veel vlinders ,bijen en insecten. Het tuinontwerp hangt natuurlijk af van de eisen en de verlangens van de opdrachtgever en de mogelijkheden die de ruimte bieden.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 02.07.2024 15:53:42

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue