Environs

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk in Sint Agatha

Logo de Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk

Heures d'ouverture

Mercredi
12:00 - 20:00
Jeudi
12:00 - 20:00
Vendredi
12:00 - 20:00
Samedi
12:00 - 20:00
Dimanche
12:00 - 20:00

1e en 2e paasdag geopend vanaf 12:00 uur, 1e en 2e pinksterdag geopend vanaf 12:00 uur
M-Tu Closed, W-Su 12pm-8pm (1e en 2e p

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Pannenkoekenhuis De 7 Dwergen Cuijk Restaurants

Odiliadijk
5435 XA Sint Agatha

Description

Pannenkoeken eten in een sprookjesachtige omgeving, avontuurlijk voor jong en oud ... Door de charmante ligging aan de maas vlakbij Cuijk met uitzicht op de Mookerheide en het Reichswald ervaart u hier nog de echte charme van het Brabantse land. Pannenkoekenhuis 'de 7 Dwergen' bakt al sinds jaar en dag de lekkerste pannenkoeken volgens eigen beproefd recept met ingrediënten uit eigen streek. Voor gasten met een speciaal dieet of allergie bakken wij pannenkoeken glutenvrij, met sojamelk. Naast pannenkoeken serveren wij ook soepen, diverse maaltijdsalades, uitsmijters, omeletten, tosti’s en dagschotels met friet en salade. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het geheel zeer uitgebreide vernieuwde speelkasteel (buitenspeeltuin), dwergenhuis (binnen) of op de midgetgolfbaan terwijl de ouders rustig binnen aan tafel zitten of buiten op één van de terrassen genietend van een drankje,hapje en/of een pannenkoek. Wij organiseren kinderfeestjes vanaf € 10.95 per kind: onbeperkt ranja, pannenkoek, binnen en buiten spelen, schmicken, ijsje en kadootje voor de jarige. U kunt reserveren en er is ook een 18 holes midgetgolfbaan.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 23.05.2024 19:19:23

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue