Environs
Logo de GVBS De Kleine Prins
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "GVBS De Kleine Prins" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

GVBS De Kleine Prins Cours et formation

Kroonstraat
1750 Sint-Kwintens-Lennik

Description

Bij kleuterschool en lagere school GVBS De Kleine Prins in het hartje van Sint-Kwintens-Lennik is ieder kind van harte welkom, met welke levensbeschouwelijke of religieuze achtergrond ook. Wij willen een school zijn waar elke leerling de kans krijgt om te groeien, met ruimte om fouten te maken en van daaruit te leren. Hartelijkheid, een eigentijdse en christelijke geloofsopvoeding die kracht haalt uit samenwerking en een voorkeurliefde voor de meest kwetsbaren zijn de pijlers van onze school.

Een toffe school voor groot en klein, waar elk kind zichzelf kan zijn!
Heel wat leuke kinderen, super enthousiaste leerkrachten, een ijverige ouderraad, een gedreven kinderraad, begripvolle ouders en een ondersteunend schoolbestuur maken van De Kleine Prins een toffe school voor groot en klein.

Inschrijven of meer weten over de naam van onze school, waar we voor staan en hoe we werken? Lees meer op onze website of contacteer ons gerust via mail of telefoon als je nog met vragen zit.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 08.09.2024 03:00:46

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Lennik