Environs
Logo de Schreurs Bakkerij

Heures d'ouverture

Mardi
08:00 - 18:00
Mercredi
08:00 - 18:00
Jeudi
09:00 - 18:00
Vendredi
08:00 - 20:00
Samedi
07:00 - 17:00

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Schreurs Bakkerij" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Schreurs Bakkerij Boulanger

Rijksweg Noord
6071 KX Swalmen

Description

Op 15 oktober 1957 openden Lei en Annie Schreurs deze bakkerij. In de winkel werd toen onder andere brood, banket, snoepgoed, ijs en allerlei kruidenierswaren verkocht.

Tussen 1965 en 1970 werd er in de buurt van onze bakkerij een hele nieuwe wijk gebouwd ("Martin Giese"-plan). Met de uitbreiding van de buurt, breidde de klandizie ook uit en moest de bakkerij vergroot worden. In 1974 was er een nieuwe winkel, nieuwe apparaten en daarmee nieuwe producten.

Ons assortiment werd toen verbreed met heerlijkheden als harde broodjes, vloerbroden en zelfs pizza's! Destijds waren wij de eerste in Swalmen die een pizza aan de man brachten.

Pas in 1992 werd er weer verbouwd. Toen kwam er weer een nieuwe winkel, maar de grootste vernieuwing was de aanleg van een banketbakkerij. Hierdoor konden we meer banketproducten aanbieden. Daarnaast was het vanaf toen mogelijk om snacks en gesmeerde broodjes aan te bieden.

2002 markeerde een belangrijke verandering in de zaak. Lei en Annie droegen de bakkerij, na 45 jaar hard gewerkt te hebben, over op hun kinderen Leo en Miriam. Inmiddels leiden deze twee al acht jaar deze bakkerij, waar ze voorheen al meer dan twintig jaar werkten.

Maar, natuurlijk, zijn ze nog lang niet uitgebakken!

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 28.09.2024 09:49:10

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue

Faire ses courses en Swalmen