Environs

Meubelmakerij Meubelminded in Utrecht

Logo de Meubelmakerij Meubelminded

Heures d'ouverture

Lundi
09:00 - 17:00
Mardi
09:00 - 17:00
Mercredi
09:00 - 17:00
Jeudi
09:00 - 17:00
Vendredi
09:00 - 17:00

Wilt u langskomen? Bel of mail even van te voren voor een afspraak.
M-F 9am-5pm, Sa-Su Closed (Wilt u langskomen? Bel of mail

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Meubelmakerij Meubelminded" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Meubelmakerij Meubelminded Magasins de meubles

Operettelaan
3543 BR Utrecht

Description

Meubelmakerij Meubelminded maakt meubels op maat voor particulieren en bedrijven. Zoekt u een meubel voor uw huis of een inrichting voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken. Ook als u een bijvoorbeeld een kast voor tegen een bepaalde wand zoekt of in een lastige hoek of nis. Of als u een grote eettafel wilt van een bepaalde houtsoort. Ik denk graag met u mee en bespreek de mogelijkheden. Meubelminded heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van kasten, tafels, eethoeken, tv-meubels, meubels voor bad-, slaap- en werkkamers, kamer-en-suite en keukens. Neem een kijkje op de website van Meubelminded om een indruk te krijgen van wat ik maak. Daar ziet u ook projecten die ik heb uitgevoerd. Van banken voor een begraafplaats tot grote werk- en vergadertafels voor kantoren en inrichtingen voor bedrijfsrestaurants en horecagelegenheden. Als u een meubel van massief hout zoekt bent u zeker aan het goede adres. Ik koop stammen uit de regio, zaag ze en droog ze op natuurlijke wijze. Zo weet u waar het hout vandaan en dat u een duurzaam product afneemt. Daarnaast werk ik ook met eigentijdse materialen als HPL en Hi-macs. De werkplaats van Meubelminded is gevestigd in Zeist.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 30.06.2024 14:35:37

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue