Environs

Verloskundigepraktijk Venray in Venray

Logo de Verloskundigepraktijk Venray

Heures d'ouverture

Lundi
00:00 - 23:59
Mardi
00:00 - 23:59
Mercredi
00:00 - 23:59
Jeudi
00:00 - 23:59
Vendredi
00:00 - 23:59
Samedi
00:00 - 23:59
Dimanche
00:00 - 23:59

M-Su 24hr

Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Verloskundigepraktijk Venray" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Verloskundigepraktijk Venray Prestataires de fitness et de santé

Stationsweg
5803 AC Venray

Description

Verloskundigepraktijk Venray streeft ernaar om van uw zwangerschap, bevalling en kraamperiode een onvergetelijke en positieve ervaring te maken. Ons team van deskundige verloskundigen biedt wekelijkse spreekuren en deelt bevallingsdiensten, zodat u gedurende uw zwangerschap kennismaakt met iedere verloskundige.

Wij zijn experts in normale zwangerschapsbegeleiding, bevallingen en kraamzorg, en onze praktijk is gecertificeerd voor echoscopisch onderzoek vanaf de vroege zwangerschap. Ondersteund door onze assistente Elly Gerrits, zorgen wij voor een soepele organisatie van afspraken, bloedonderzoeken en andere praktische zaken.

Geregistreerd in het kwaliteitsregister, zijn wij toegewijd aan het bieden van uitmuntende zorg tijdens deze transformerende periode in uw leven. Wij begrijpen dat elke zwangerschap en bevalling uniek is en staan klaar om u te ondersteunen met persoonlijke zorg en antwoorden op al uw vragen.

Na de geboorte van uw kindje bieden wij thuisbezoeken aan om zowel moeder als baby te controleren, waarbij uw welzijn en dat van uw kindje onze hoogste prioriteit is.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 18.06.2024 07:35:54

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue