Environs

Gevelrenovatie De Geyter in Zottegem

Logo de Gevelrenovatie De Geyter
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Gevelrenovatie De Geyter" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Gevelrenovatie De Geyter Entreprises de construction & architectes

Grote Lage
9620 Zottegem

Description

Met ruim twintig jaar ervaring op de teller kunt u het wegwerken van voegen en spleten met een gerust hart toevertrouwen aan ons aannemersbedrijf Gevelrenovatie De Geyter. Wij voeren alle voegwerken met de grootste precisie uit, zowel bij verbouwingen als in nieuwbouwprojecten. Dat betekent dat wij ook ramen en deuren afkitten. Om u een optimale afdichting te garanderen werken wij uitsluitend met de beste producten. Zo opteren wij voor de elastische siliconenkits van Sikaflex. Omdat wij met het gebruik daarvan goede ervaringen hebben en onze klanten ook uiterst tevreden zijn over het resultaat. Daarenboven kunnen we voor uw elastische voegen verschillende kleuren voorstellen. U kiest dus dat product dat best bij uw gevel past. Gevelrenovatie is tot uw dienst in de regio Herzele, Wetteren, Dendermonde. Bel of mail ons! Wij bespreken graag met u al uw vragen en concrete plannen voor uw huis.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
BE

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 10.07.2024 16:05:24

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue