Environs

Bouwbedrijf Van den Boomen BV in Mierlo

Logo de Bouwbedrijf Van den Boomen BV
Modifier les données de cette entrée

Options pour modifier tes données

Die Seite "Bouwbedrijf Van den Boomen BV" est géré par une agence.Veuillez contacter votre partenaire d'agence pour mettre à jour le contenu.

Cette entrée est maintenue par :

Bouwbedrijf Van den Boomen BV Entreprises de construction & architectes

Loeswijk
5731 VK Mierlo

Description

**Richard van den Boomen: Een Erfenis van Vakmanschap**

In **1966** besloot de bekende Mierlonaar **Piet van den Boomen** zijn eigen bouwbedrijf te starten. Na jaren als uitvoerder bij een gerenommeerd bouwconcern te hebben gewerkt, nam hij de vrijheid om zelf bouwprojecten aan te nemen. Zo ontstond **Aannemersbedrijf Van Den Boomen**. Een jaar later, op **25 januari 1967**, werd zijn eerste zoon, **Richard**, geboren.

Als bouwvakkerszoon groeide Richard op tussen de metselaars en timmerlui op de bouwplaatsen van zijn vader. Het was geen verrassing dat hij in de voetsporen van zijn vader zou treden. Richard behaalde met succes zijn diploma in **MTS bouwkunde** in **1988**. Hij begon als weekendkracht bij het bedrijf van zijn vader en volgde 's avonds de aannemersopleiding. In **1992** werd hij officieel aannemer.

Het noodlot sloeg toe toen Piet werd getroffen door een hersenbloeding en niet langer in staat was het bedrijf te leiden. Richard nam zijn vaders taken waar. In **1995** nam Richard officieel het bedrijf over, waarmee hij de traditie voortzette die na bijna dertig jaar een triest einde leek te vinden.

0 Évaluations

Évaluer directement en tant qu'invité ou Se connecter
Ton évaluation :
Si tu écris un commentaire en tant qu'invité, un e-mail te sera envoyé dans lequel tu pourras activer le commentaire.
Ce n'est qu'après avoir été activé que le commentaire sera visible sur notre site.
NL

© 2024, Wogibtswas / Locabee. Tous les noms de marque et marques déposées sont la propriété de leurs détenteurs respectifs. Toutes les informations sont fournies sans garantie. Version 05.07.2024 09:54:34

VERS LE HAUT

Choisis ton pays et ta langue